Nakış Baskılı Personel Ti̇şörtleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Temmuz 2020, Pazar
Nakış Baskılı Personel Tişörtleri
Çeşitli motiflerin iğne ile kumaş mamüller üstüne işlenmesine nakış denilmektedir.
Nakış Baskılı Personel Tişörtleri

Çeşitli motiflerin iğne ile kumaş mamüller üstüne işlenmesine nakış denilmektedir. Nakış işlemleri günümüzde, makineler ile daha basit ve istenilen şekilde yapılabilmektedir.Daha ayrıntılı anlatım amacıyla Nakış Baskı Nedir? makalemizi inceleyebilirsiniz.Baskılı tişört yapımcısı olarak müşterilerimize değişik modellerdeki tişörtler üstüne nakış baskıları yapıyoruz. Tişört gibi mamüller üstünde görülen arma mamüllerinin nakış kullanılarak yapıldığını görebilirsiniz. Nakış baskı işlemleri daha kalıcıdır ve düz baskılara göre daha kalitelidir. Nakış baskılı tişörtler talebinde tespit edilen müşterilerimize mamüllerini özel nakış makinelerimiz ile hazırlayarak teslim ediyoruz. Daha çok özel emniyet formaları, okul formaları gibi tişörtler üstüne nakış baskılarını yapıyoruz.

Kaliteli Ürün Seçenekleri
Tüm baskılı tişört çeşitlerimizi ve hizmet türlerimizi istetisort.com sitemiz üstünden müşterilerimize gösteriyoruz. Nakış uygulamalarını, bilgisayar yazılımları ile otomatik olarak yapıyor ve özel iğne sistemleri ile istenilen ip renk ve kalitesinde yapıyoruz. Makineleşmenin geliştiği günümüzde, nakış makinelerimiz ile her türlü tişört ürünü üstüne baskıları yapabiliyoruz.

Nakış baskılı ürün isteyen müşterilerimiz sunduğumuz hizmetlerimiz şunlardır;

Nakış baskılı logolu tişört
Uygun fiyat seçenekleri
Hızlı teslimat
Son teknoloji ürünü makineler ile baskıların oluşturulması
Bu hizmetlerimiz ile müşterilerimize talep ettikleri mamülleri, en kaliteli şekilde hazırlamak ve süratli teslim etmek istiyoruz.

Tişört İmalatı

Firmamız, bütün sektörlere hizmet verilen amacıyla her türlü tişört ürünü üstüne değişik baskı türlerini uyguluyoruz. Nakış baskıları, firma reklamına yardımcı olacak, marka ya da ürün logo baskıları şeklinde yapılmaktadır. Hızlı hizmet sunabilcek amacıyla değişik model tişörtleri, değişik renk ve nitelikte elimizde hazır bulunduruyoruz. Müşterimiz, tişört üstünde olmasını isteğini logo ya da deseni tarafımıza bildirdiğinde imalata anında başlıyoruz. Nakış baskılarını, özel ipler kullanarak ve özel makineler ile yapıyoruz.

İş Tişörtleri

Firmalar, kendi kimliklerini yansıtabilmek amacıyla işçi tişörtlerine gereksinim duyarlar. Marka ya da logo görüntüsünün tişört üstünde daha iyi görünebilmesi amacıyla nakış baskılar tercih edilmektedir. Günümüzde çoğu sektördeki firmalar, işçilerine logo baskılı tişörtleri giydirmektedir. Personel tişörtlerinin kaliteli olmasını isteyenler, bizimle iletişime geçtiklerinde kendilerine nakış baskılarını öneriyoruz. Nakış baskılarında, renk solması gibi problemler olmayacağı amacıyla uzun vakit basitlıkla kullanılabilecektir. Siparişler oluşturulurken, istenilen sayıya göre boy ve vücut ölçülerinin belirtilmesini istiyoruz. Kendin tasarla bölümünden, herkes istediği hayal ettiği tişört tasarımı yapılabilir ve yarattığı modelin baskısını yapmamızı isteyebilir.

Baskılı Tişörtler
Firmamızdan en çok talep edilen mamüller arasında baskılı tişörtler yer alıyor. Çalışanlar ya da promosyon amacıyla hazırladığımız baskılı tişörtler, değişik modellerden oluşuyor. Promosyon hedefli talep edilen tişörtler daha çok yuvarlak yaka modeli tişörtlerdir. Bizler, bütün tişört modelleri üstüne nakış baskısını yapıyoruz. Gelişmiş makine sistemlerimiz ile yapılacak nakış baskı modelini bilgisayar uygulaması ile hazırlıyor, tişört üstüne en iyi ve kaliteli şekilde uygulanmasını sağlıyoruz. Çalışanlarının, iş anında daha rahat etmesini düşünün firmalar, firma renklerine ideal tişörtleri seçtikten sonra, marka ve logolarını nakış baskı yaptırabiliyorlar. Web sitemizde, bütün müşterilerimize kendin tasarla kısmını kullanma fırsatı veriyoruz.

Hızlı Sipariş Oluşturma
Web sitemiz üstünde sunduğumuz hizmetlerimizde, bütün ürün çeşitlerimizi gösterirken, üyelik hesabı meydana getiren müşterilerimize süratli sipariş oluşturma fırsatı da veriyoruz. Üyelik yarattığınuzda, ayrıntılı baskı hizmetleri amacıyla yaptığımız kampanyalardan ilk sizin haberiniz olur. Sonuç olarak nakış baskılarınızı daha ucuza yaptırmış olursunuz. Üyelik hesaplarınızın bulunması sizlere çoğu üstünlük sağlayacaktır. İstediğiniz anda gereksiniminiz kadar tişörtün baskı yapılarak anında hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Yine üyelik hesaplarınız üstünden siparişlerinizi takip edebilirsiniz.

 

Etiketler
işelbiseleri
işkıyafetleri
işmalzemeleri
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın